Web stranica je postala svojevrstan prozor u svijet za vaše poslovanje i usluge, a kao najbolja agencija znamo kako napraviti kvalitetne web stranice, učiniti ih korisnim, informativnim, primjenjujući najnovije tehnologije i alate. Naš web razvoj prati svjetske trendove, a naš rad i konačni rezultati najbolji su dokaz naše kvalitete.

Zašto je važno da imate web stranicu?

Web stranica je jedna od najvažnijih stavki za uspješnu prezentaciju na Internetu. Bez adekvatne i dobro osmišljene web stranice kao da ne postojite! Nedavno istraživanje pokazalo je da sve veći broj ljudi koji traže usluge, proizvode i informacije prvenstveno to traže na Internetu. Zbog toga, ako nemate web stranicu ili ako vaša web stranica ne sadrži određene korisne informacije o vama i vašim uslugama, potencijalni kupci će te podatke potražiti negdje drugdje, tj. kod vaše konkurencije.

Da bismo bili uspješni na Internetu, u saradnji sa vama ćemo definisati vaše idealne internetske posjetioce, dugoročne i kratkoročne ciljeve i strukturu web stranice. Kompletan dizajn web stranice, kao i sama web stranica, prilagođeni su vama, vašim uslugama i vašem željenom vizualnom identitetu, a troškovi dizajna web stranice izuzetno su pristupačni i konkurentni.

Profesionalni pristup

Svakom novom klijentu pristupamo vrlo profesionalno. Zajedno sa klijentom analiziramo njegove potrebe kao i potrebe tržišta. Svaki projekt, bez izuzetka, završava se uspješno i u dogovorenom roku, a iz prostog razloga što svim klijentima pridajemo svu pažnju. Ozbiljno shvaćamo naše poslovanje jer smo istinski svjesni važnosti kvalitetne web stranice za vas i vaše poslovanje. Kroz proces dizajniranja, klijentu smo dostupni, spremni pomoći i odgovoriti na svako pitanje.

Izrada prilagođenih Web stranica

Šta god budete tražili od nas, to ćemo uraditi što je moguće bolje. AM code studio će prihvatiti sve vaše sugestije i ideje, prilagođavamo se vašoj viziji i vašem vizuelnom identitetu, te kreiramo web stranicu tačno prema vašim potrebama. Upravo ćemo uraditi web stranicu prilagođenu vama i vašim klijentima. Na ovaj način nećete imati nepotrebne sadržaje ili nepotrebne usluge, a vaši klijenti će dobiti ono što trebaju i upravo ono što očekuju od vas.

Najnovija tehnologija i trendovi

U svijetu interneta i web dizajna vrlo je važno da se prilagođavate i pratite najnovije trendove,  a mi smo uvijek u toku sa najnovijim trendovima. Koristimo najnovije tehnologije da bismo osigurali vrhunsku kvalitetu vaših web stranica. Nudimo vam najnovija rješenja koja će poboljšati i olakšati vaše poslovanje te vam na taj način omogućavamo da se izdvojite od vaše konkurencije. Zajedno sa vama ćemo odabrati usluge koje će poboljšati vaše poslovanje.

Šta može imati vaša Web stranica:

Vaša Web stranica će imati optimizocan sadržaj prilagođen vašem poslovanju. Tim stručnjaka će uraditi adekvatan sadržaj, prilagoditi ga da bude lak za čitanje, razumljiv, produktivan i prepoznatljiv s marketinškog stanovišta. Kada imate višejezični sadržaj na vašoj Web stranici on stvara neograničene mogućnosti za vaše poslovanje, jer više neće postojati jezička barijera za vas kao i za vaše klijente.

BIćete prepoznatljivi i lako pamtljivi, a servisi i usluge koje ćete ponuditi Vašim klijentima je ono što će oni sigurno znati da cijene. 

Jednostavnost je ono što će uticati da korisnici Vaše stranice veoma brzo i lako dođu do usluga i informacija koje su im potrebne.

Sadržaj koji će biti prilagođen Vašim klijentima bez obzira na to odakle oni dolaze. Nemojte dozvoliti da izgubite one klijente koji neće moći da Vas razumiju. 

Sve naše stranice su vidljive na svim uređajima. Na taj način nećete izgubiti niti jednog korisnika bez obzira sa kojim uređajem dolazi na vaš sajt.

U slučaju da Vaš posao to zahtjeva, nudimo Vam mogućnost izrade mobilne aplikacije. Za razliku od responsive web dizajna mobilna aplikacija omogućava da imate potpuno drugačiji dizajn i sadržaj za one korisnike koji dolaze putem mobilnih uređaja.

Sve naše stranice se nalaze na vrhunskim serverima koji obezbjeđuju brz pristup sadržaju u svakom momentu. Na taj način ćete sigurno imati jednu od najbržih stranica na internetu.

Omogućite plaćanje/rezervaciju na Vašem web sajtu uz neke od najsigurnijih načina plaćanj (paypal, visa, skrill, american express, mastercard).

Veomo brzo i efikasno možete primati zahtjeve za rezervaciju usluge koju nudite. Uz lak i jednostavan način Vi ćete veoma jednostavno pratiti sve zahtjeve za rezervaciju, a na veoma brz način ćete moći i da stupite u kontakt sa potencijalnim klijentom.

Uz pomoć ovog servisa, Vašim klijentima ćete veoma brzo i lako omogućiti da Vas kontaktiraju. Živimo u vremenu kada postoje različiti načini komunikacije, a nemojte zaboraviti da ih Vi sve možete imati na vašem web site-u. Za Vas nudimo direktnu komunikaciju, gdje Vas potencijalni klijenti jednim klikom mogu nazvati na Vaš telefon, ili Vas kontaktirati putem: SMS-a, Viber-a, WhatsApp-a itd.

U momentima kada ste zauzeti i kada imate puno obaveza, nemojte dozvoliti da ostanete bez svojih klijenata. Za Vas je tu automatska sekretarica koja će da evidentira poziv, na koji možete da odgovorite kada budete u mogućnosti.

Uz integraciju google mapa na web site-u, bićete vidljivi i uočljivi u svakom momentu. Klijent će znati kako da doće do Vas, gdje se tačno nalazite, kako najbriže da dođe do Vas i koliko mu vremena za to treba.

Za Vas možemo napraviti on-line prodavnicu, pomoću koje ćete moći prodavati Vaše autentične proizvode. Proširite asortiman Vašeg djelovanja i ponudite klijentima nešto što drugi nisu. Na ovaj način će Vaši klijenti moći brzo i bez puno stresa vidjeti proizvod, pročitati sve o njemu, rezervisati ga ili kupiti direktno od Vas.

Vašu web stranicu ćemo učiniti da bude bogata sadržajem. Neka Vaši potencijalni klijenti brzo i na veoma jednostavan način vide uslugu koju nudite. Pored klasične primjene fotografija i video snimaka, nudimo mogućnost integracije 3D snimka. Pomoću 3D-a potencijalni klijenti mogu imati pogled iz svih uglova i steći utisak kao da se nalaze tu.

website-design

Proces izrade WEB stranice

Zajedno sa Vama skupa analiziramo vaše potrebe i šta je ono što bi bilo najbolje za vas i za vaše klijente.
Nakon toga počinjemo sa izradom stranice, gdje opet zajedno sa vama pravimo najbolju web stranicu.
Kada proces bude gotov i kada završimo testiranje isporučujemo gotov proizovd, gdje garantujemo da je sve funkcionalno i najboljeg kvaliteta.
Web stranica će biti isporučena i urađena u dogovorenom roku.

Besplatno:

Domen i hosting za prvu godinu
 
SEO On-page optimizacija web stranice

Dajemo Vam besplatne savjete 

Naručite Vašu web stranicu