Pitate se kako privući korisnike na svoju web stranicu? Želite biti vidljiviji na internetu, ostvariti veći promet i dovesti nove potencijalne klijente? Oglašavanje putem Google Ads-a idealno je rješenje jer takvim načinom oglašavanja, pomoću precizno i ciljano kreiranih oglasa, privlačite upravo one korisnike zainteresirane za Vaš proizvod ili uslugu.

Osmislit ćemo ciljanu Google Ads kampanju za Vas na temelju detaljne analize tržišta, konkurencije i ključnih riječi koje korisnici pretražuju. Naš iskusan i stručni tim pomoći će Vam snaći se u svijetu Google oglasa i otkriti Vam izvanredne prednosti i pogodnosti koje on pruža.

google-analytics

Šta je to Google Adwords oglašavanje?

Google Ads je naziv za online oglašavanje putem Google pretraživača i stranica povezanih s njom. U ovakvom načinu oglašavanja Vaš oglas se prikazuje besplatno, a ono što plaćate jesu klikovi na taj oglas koji će korisnika dovesti na Vašu web stranicu.

Google Ads funkcioniše na principu ključnih riječi, odnosno kreira se na temelju riječi koje korisnici pretražuju u potrazi za Vašim uslugama ili proizvodom.

Zvuči poprilično jednostavno, no Google Ads ima mnogo različitih značajki i prednosti koje se lako previde, a snalaženje na ovakvoj platformi često je teško bez stručne pomoći profesionalne agencije za digitalni marketing. Mi smo tu da Vam olakšamo cijeli proces, vodeći Vašu kampanju na temelju iskustva i znanja. Uz nas ne gubite niti vrijeme niti novac, a svaka prilika je maksimalno i ciljano iskorištena.

S Google Ads-ima uslugu plaćate kada korisnici kliknu na Vaš oglas, a samo prikazivanje oglasa se ne naplaćuje. To je tzv. cost-per-click (CPC), odnosno cijena po kliku. CPC određujete sami na temelju budžeta kojim raspolažete, a možete odrediti dnevni ili mjesečni budžet za oglase. Na temelju konkurencije i analize tržišta dolazimo do idealne cijene po kliku za Vaše poslovanje, a ovisno o broju klikova koji želite ili očekujete dnevno, postavljamo dnevni ili mjesečni limit.

Šta Vam nudimo?

Besplatno:

Pravimo i uređujemo Vaš Google business profil 

Pravimo i uređujemo Vašu Google business website

Dajemo Vam besplatne savjete 

Naručite Google Adwords oglašavanje